Gilinkite žinias atsinaujinusiuose KOG instituto kursuose! - MediaZIP

Gilinkite žinias atsinaujinusiuose KOG instituto kursuose!

Vasario 22 d. jau 6 kartą startuoja KOG instituto „Rinkodaros komunikacijos iš vartotojo perspektyvos“ kursai. Kviečiame prisijungti.

Pagrindinis kursų tikslas – suprasti šiuolaikinį vartotoją ir sužinoti, kaip keisti vartotojų elgseną siekiant įgyvendinti verslo tikslus.

Kursus sudaro ne mažiau 15 interaktyvių užsiėmimų vartotojų elgsenos, sprendimų priėmimo, rinkodaros komunikacijos, rinkodaros biudžeto, prekės ženklo vertės, semiotikos, ryšių su visuomene, masinės ir skaitmeninės žiniasklaidos planavimo ir kitomis temomis.

KOG instituto kursų metu savo srityje patyrę ir pripažinti lektoriai dalinasi ne tik pagrįsta teorija, bet ir pasiteisinusia praktika, taip pat su kursų dalyviais nagrinėja jų valdomų prekių ženklų situaciją ir problematiką.

Šio kurso naujienos:

  • Daugiau dėmesio skaitmeninei komunikacijai (socialiniams tinklams ir e-komercijai)
  • Detali sėkmingų mažo ir vidutinio biudžeto kampanijų – Lietuvos atvejų analizė įvairiose žiniasklaidos priemonėse (kaip pasiekti verslo tikslų turint ir nedidelį biudžetą)
  • Rinkodaros komunikacijos strategijos kūrimas realiems Lietuvos prekių ženklams (skirtingi strategijos etapai yra moderuojami toje srityje patyrusių kursų lektorių)

„Rinkodaros komunikacijos iš vartotojo perspektyva“ kursai skirti rinkodaros ir komunikacijos specialistams bei projektų vadovams, mažų ir vidutinių įmonių rinkodaros ir komunikacijos vadovams, žiniasklaidos kanalų ir viešųjų įstaigų specialistams.

Daugiau informacijos apie kursus.

Kviečiame registruotis el. paštu info@koginstitutas.lt.

Kursai startuoja nuo vasario 22 d., vyksta ketvirtadieniais nuo 17 iki 20 val. KOG institute Šaltinių g. 12, Vilniuje.