E. Šeimienė - nauja KOG vadovė - MediaZIP

E. Šeimienė – nauja KOG vadovė

Eleonora Šeimienė (nuotr.: Nendrė Žilinskaitė)

Pristatome naująją KOG instituto vadovę – Eleonorą Šeimienę, kuri gali pasigirti 11 metų patirtimi rinkos tyrimų srityje, konsultuojant ir teikiant įžvalgas prekių ženklų augimui bei vartotojų patirties stiprinimui. Socialinių mokslų daktarė rinkodaros srityje (apginta disertacija 2015 m), vartotojų elgsenos ekspertė. Nuo 2012 kokybinių tyrimų lektorė ISM Executive School, taip pat partnerystės docentė VU Ekonomikos Fakultete Rinkodaros Katedroje. Lietuvos rinkodaros konferencijų ir tarptautinių mokslinių konferencijų pranešėja, taip pat vedanti mokymus ir seminarus.

KOG instituto planai:

– tapti lyderiaujančia neurorinkodaros tyrimų laboratorija Baltijos šalyse (implicitiniai (reakcijos laiko) tyrimai jau atliekami!);

– tęsti ir plėtoti: KOG instituto Rinkodaros komunikacijos iš vartotojo perspektyvos kursus; mokymus skaitmeninės komunikacijos, žiniasklaidos planavimo, rinkodaros ir verslo duomenų analitikos bei kt. temomis;

– organizuoti konferencijas;

– inicijuoti mokslinius tyrimus rinkodaros visuomenei aktualiomis temomis bendradarbiaujant su mokslininkais, Lietuvos bei užsienio universitetais ir praktikais.

Instituto tikslas:

Skleisti praktiškai pritaikomas ir mokslu pagrįstas naujausias rinkodaros, rinkodaros komunikacijos ir vartotojų elgsenos žinias rinkos žaidėjams.